БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Реализирани дневни активности на вработените во ЈП “Стипион” за 10.10.2022 година

Пренеси го гласот

📌Дневни активности на Стипион 10.10.2022

✅ Работа на малото спортско игралиште во населбата 8ми Ноември ( бетонирање на кошаркарското игралиште и метални столбчиња за оградување на истото )

✅Бетонирање на уличка која ги поврзува улиците 9ти Мај и Сане Горгиев

✅ Работа на тротоарот пред училиштето Ванчо Прќе ѕидање на камениот ѕид

✅ Изготвување на атмосферска решетка на крстосницата кај црквата св. Никола

bregalnickimarketing

-Извор: ЈП “Стипион” Штип

Креирано од:


Пренеси го гласот