БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Со извици МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНИЈА- по 6 години повторно отворен месен штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Диво Насеље

Пренеси го гласот

По пауза од повеќе од 6 години отвараме локален изборен штаб во МК Тоде Мендол (Диво Насеље).

Силни беа емоциите додека извикувавме Македонија, Македонија!

Тука Заевизмот можеби беше најсуров, кога пред неколку години ги лажеше луѓето за некакво нарачано сценарио, за нас сите, немилиот 9ти мај. Неколку години подоцна, до ден денешен, нема ништо од тие негови најави, но нема ни извинување. Туку напротив, Заевизмот оди чекор понатаму, и се дрзнува да ги ослободи терористите кои пукаа врз македонските безбедносни сили. Но енергијата која ја пружија ови луѓе, гарантира крај на овој Заевизам – кажувам, негирам, заборавам!
Да живее Република Македонија!!!

-информира Бране Петрушевски-Претседател на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Куманово.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот