Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Тест- Која од овие две жени е мајка на детето?

Пренеси го гласот

Дали потсвеста управува со нашиот живот? Иако таа е примитивна и најчесто  не познава зборови туку само симболи што претставуваат алатки за пренесување на пораките ширум несвесниот дел од умот кој потоа ги контролираат нашите свесни одлуки.

Направете го овој овој одличен тест! Внимателно погледнете ја сликата и пробајте да ја анализирате, а потоа одлучете која од двете жени е мајката на детето што си игра покрај нив.

Жената од десната страна

Околу 70% од луѓето сметаат дека жената од десната страна на сликата е мајката на детето. Оние што ја одбираат таа варијанта, често се надарени со уметнички способности. За жал, ретко ги искористуваат во целост. Тие многу добро слушаат, поддржуваат и ги тешат луѓето. Имаат силно чувство на одговорност, па ако некому му треба помош, брзо се снаоѓаат и прават сè што е во нивна моќ за да помогнат. Едно е сигурно – вие можете да се потпрете на нив во секое време!

Жената од левата страна

Останатите 30% ја избираат жената од левата страна. Овие личности се многу паметни. Тие никогаш не го бараат полесниот пат, па кога треба нешто да се направи, тие не брзаат. Луѓето што ја одбираат оваа варијанта ги обожаваат пријателите. Тие искрено се радуваат на успесите на другите, што е реткост во денешно време. Тие исто така се добри родители, со алтернативен пристап на образување на своите деца. Притоа знаат лесно да се справат со проблемите и секогаш размислуваат позитивно. Голема среќа е да ги имате овие луѓе покрај себе.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com