Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Уметник за шминка се трансформира себеси во сензационални ликови

Пренеси го гласот

Има многу неверојатни костуми на Инстаграм благодарение на многу исклучително талентирани и креативни уметници со шминка. Повеќето од нив имаат креации на тема популарни Дизни принцези или херои од филмовите, но што е со другите споредни филмски улоги кои се подеднакво важни?

Gina Box е шминкерка која е одговорна за нејзините дизајни на бројни цртани ликови.

“Се случува да дизајнирам многу ликови кои не сосема се во центарот на вниманието што го заслужуваат.” – Вели таа.

Покрај дизајнот на имагинарни ликово од забавната филмска индустрија Џина се анимава и со професионална шминка за разни свечености:

За да не биде дека таа не сака да биде меинстрим уметник таа сепак има создадено и повеќе креации на дизни принцези:

Таа со шмика го прави невозможното, што изгледа дури неверојатно во нејзината способност да ја долови автентичноста на цртаните ликови. Таа дури и се погрижила да ја добие темната боја на горната усна и истакнатите силни веѓи на една од нејзините теми!

Бидете дел од неверојатниот талент на оваа млада но доста креативна девојка.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com