Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Вака Груевски одеше на откупните пунктови за тутун пред падот. Сега Димитар Ковачевски го имитира

Пренеси го гласот

Денеска во обид да го поправи својот катастрофален рејтинг помеѓи граѓаните Димитр Ковачевски се појави на откупен пункт за тутун во рамки на неговата посета на Прилеп.

Како потсетување за состојбата во која се наоѓа актуелната владеачка гарнитура ја пренесуваме фотографијата од Никола Груевски пред падот од власт како ги посетуваше ваквите откупни пунктови.

Креирано од:


Пренеси го гласот