Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Мерлин Монро “го убива мисирот” на постер по повод Денот на благодарноста од 1950

Пренеси го гласот

На социјалните мрежи циркулира црно-бел постер на кој е прикажана познатата актерка Мерлин Монро како позира со ловџиска пушка насочена кон птица од родот на мисирки по повод американскиот празник Денот на благодарнста.

Ваквата традиција е една од најпочитуваните во американското општество.

Креирано од:


Пренеси го гласот