БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Секој ги знае причините зошто треба да замине оваа власт. Ова се причините зошто не чека “Армагедон” во 2023 година

Пренеси го гласот

Денеска во рамки на собраниската расправа за предлог буџетот на владата на Република Македонија за наредната 2023 година пратеничката Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ наведе повеќе аргументи за лошите политики на актуелната власт кои што се пресликуваат во катастрофално лошото секојдневие на граѓаните на државата.

Секој поединец во Македонија ги знае ефектите на владеењето на СДСМ и ДУИ рефлектирајки го сопствениот животен стандард. Но пратеничката Стојаноска Буџетот за 2023 кој што го предлага владата на Димитар Ковачевски вели дека има елементи на Армагедон.

Нејзиното обраќање во парламентот е аларм од највисоко ниво за она што ги чека граѓаните наредната година.

Погледајте!

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот