Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Видео: Доналд Трамп на автентичен начин ја изведува песната Enter Sandmen од Металика

Пренеси го гласот

Еуфорична видео и звучна монтажа на звуците на песната Enter Sandmen од Металика со извадоци од говори од Претседателот на САД, Доналд Трамп.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com