Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Не сме знаеле за спотот на песната Instagram на Татјана Лазаревска

Пренеси го гласот

Со особено внимание ја следиме домашната турбо фолк сцена во Македонија и посветуваме соодветно внимание 🙂 на доделување на соодветен простор на нашиот портал, но за песната “Instagram” на Татјана Лазаревска не знам како сме ја пропуштиле…

Нема да го коментираме спотот како и песната, оставаме на нашите читатели сами да изградат перцепција за уметничките дострели на овој материјал:

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com