БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Во битката помеѓу човекот и природата дали има победник?

Пренеси го гласот

Ние луѓето сме најљубопитното, најхраброто но и често најсебичното нешто што постои на планетата Земја.

Вљубеници на адреналинот и на животот во нас со полна пареа и енергија, но… забораваме на природата која ја користи секоја можна шанса, за да ни го докаже спротивното.

Има ли нешто посилно од природата или похрабро од пркосењето на човекот?

Да го погледнеме ова видео

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот