Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Бујар Османи со дебати ќе ги освестува збунетите луѓе за потребата од уставни измени

Пренеси го гласот

Во изјава за медиумите Министерот за надворешни работи во владата на Димитар Ковачевски, Бујар Османи соопшти дека за оваа година сакал да спроведува јавни дебати за потребата за спроведување на процес за уште една промена на уставот на државата.

Тој во својата изјава соопшти дека граѓаните според него биле збунети дали уставните измени кои што тој ги планира да се спроведуваат се штетни за државата или се дел од партиско-политичката агенда на одредени политичари.

Целата изјава погледнете ја во прилогот на ТВ СИТЕЛ:

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот