БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Драган Ковачки: Злоупотреба на Воениот оркестар на АРМ за партиски цели на СДСМ

Пренеси го гласот

Ајде врховен команданте Stevo Pendarovski (уште 60 дена) одговорете што ќе преземете во врска со злоупотребите и рушењето на професионалните стандарди во АРМ.

Погледнете:

Како е можно службени инструменти од воениот оркестар на АРМ да бидат на партиски марш на СДС?

По чија наредба офицери на воениот оркестар поддржуваат партиски настан?

Има ли дневници за ангажираните офицери на партискиот собир?

Во која друга НАТО држава е дозволена ваква злоупотреба?

bregalnickimarketing

-фејсбук реакција на пратеникот Драган Ковачки.

Креирано од:


Пренеси го гласот