БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

И лош публицитет понекогаш носи профит: Видео спотови со најмногу дислајкови на Јутјуб

Пренеси го гласот

Јутјуб видеата се како реалниот живот на славните личности и изведувачи-колку попопуларни стануваат толку повеќе луѓето почниваат да ги мразат. И во случајот со музичките видеа оваа теза станува уште повистинита. Секако вашиот локален бенд може да има супер успешно видео со над 10 илјади прегледи и над илјада лајкови но тоа е капка во морето со најгледаните видеа во светот кои опстојуваат на Јутјуб. Кога видеото ќе има над милијарда прегледи, неколку милиони дислајкови и не изгледа така славно?

Еве ги 8-те видеа со најмногу дислајкови!

8. Мајли Сајрус -Wrecking ball со 1.8 милиони дислајкови

7. Ники Минај- Анаконда со 1.9 милиони дислајкови

6. Псај- Гангам стајл со 3.5 милиони дислајкови

5. Биби Х- How it is со 3.6 милиони дислајкови

4.Ребека Блек- Фрајдеј со 4.5 милиони дислајкови

bregalnickimarketing

3. Џејк Пол- It’s Everyday Bro со 5.6 милиони дислајкови

2.Луис Фонси- Деспасито со 5.9 милиони дислајкови

И убедливо на првото место по дислајкови е :

1.Џастин Бибер- Бејби со 15 милиони дислајкови

Креирано од:


Пренеси го гласот