Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Имате ли памет бе? Вие сте ненормални! Побарајте помош и дајде си оставки! АМАН!

Пренеси го гласот

Актерката Весна Петрушевска револтирана од состојбата со дојави за бомби кои што и денеска го испревртеа нормалниот живот на Скопјани наопаку, упати своја реакција на социјалните мрежи.

Погледајте за што станува збор:

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com