Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Исполнување на планот на дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 28.07.2022

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден вработените на ЈП “Стипион” од Штип работеа на повеќе локации во општината во насока на исполнување на дневниот план за работа.

📌Дневни активности на Стипион 28.07.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев

✅ Поставување на атмосферски цефки на пешачката патека

✅ Работа на спортското игралиште во населба Три Чешми

✅ Припрема за санација на втор дел од потпорен ѕид на улицата Партизанска

✅ Санирање на оштетени метални столбчиња”

-информираат од Јавното претпријатие “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот