Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

ИЗВЕДБА НА ПЕСНАТА “FIX YOU” КОЈА ЌЕ ВЕ НАЕЖИ

Пренеси го гласот

Во О2 Шепард Буш Емпајр арената во во западен Лондон пред некој ден се одржа концерт на светски познатата рок група Колдплеј.

Покрај огромниот број на хитови се чини атмосферата се вжешти токму при изведбата на песната “Fix you” каде на сцената на популарниот бенд се приклучи изведувачот Ед Ширан кој што е најетаблиран музички изведувач во последната декада во Британија.

Слушнете за што се работи во видеото во продолжение:

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com