Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 04.08.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден вработените на Јавното претпријатеи “Стипион” Штип работеа на повеќе локации во општината во функција на подобрување на состојбата со комуналната инфраструктура за граѓаните.

📌Дневни активности на Стипион 04.08.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев и подготовка за изработка на нов тротоар

✅ Поставување на метални бандери на пешачката патека и паркче во населбата Сењак

✅ Поставување на цефки на пропустите на пешачката патека

✅ Санирање на оштетени сообраќајни знаци на територијата на Општина Штип”

-информираа од ЈП “Стипион” Штип

Креирано од:


Пренеси го гласот