Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Лупење калинки… Цел живот сме грешеле. Погледнете како

Пренеси го гласот

Колку пати ви се случило да земете да сечете или да ја отстранувате кората на калинката, а притоа да направите мал хаос.

Повеќе не мора тоа да го правите.

Погледнете во видеото зошто:

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com