Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Топ 10 најкреативно изведени пенали

football. The ball flies into the net gate

Пренеси го гласот

Во видеото во продолжение погледнете ги најкреативно изведените пенали некогаш видени во фудбалот.

Понекогаш случајно но не помалку интересни…..

Креирано од:


Пренеси го гласот