БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Моќна фотографија со горди Македонци

Пренеси го гласот

Во текот на вчерашниот ден на социјалните мрежи маесто Игор Дурловски и маестро Спасен Силјановски споделија своја заедничка фотографија од пред одржувањето на митингот на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “Твоја Мaкедонија” со што беше означен почетокот на кампањата од Охрид.

“Вечерва Охрид ќе грми за Македонија “

-напиша на социјалните мрежи естрадната фолк ѕвезда Спасен Силјановски во прилог на споделената фотографија

Креирано од:


Пренеси го гласот