БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Најава за Втора форумска сесија во рамки на процесот за донесување на Буџетот на општина Делчево за 2024 година

Пренеси го гласот

Општина Делчево во соработка со Регионалниот Центар за застапување (РЦЗ Делчево) во текот на утрешниот ден петок 10.11.2023 година ќе ја реализира Втората форумска сесија за креирање на Буџетот на Општина Делчево за 2024 .година.

Форумската сесија на која што може да учествуваат граѓанските организации, приватни компании и други заинтересирани граѓани и групи на граѓани ќе се одржи во мултифункционaлниот центар во спомен дом АСНОМ, Делчево со почеток во 11.00 часот.

Креирано од:


Пренеси го гласот