Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

На емотивен начин Мел Гибсон го најави петтото продолжение на култниот филм “Смртоносно оружје”

Пренеси го гласот

Во свое неодамнешно гостување на телевизиско интервју режисерот и актер Мел Гибсон на воодушевување на сите негови фанови го најави снимањето на петото продолжение на култниот филм “Смртоносно Оружје” кој што е еден од највлијателните филмови во Холивуд од овој жанр.

Мел Гибсон потврди дека заедно со неговиот полициски ортак Дени Гловер кој што е на 75 годишна возраст веќе го подготвуваат петото продолжение на сагата на двајцата полицајци кои што се неприкосновени бирци за правда на најразлични неконвенционални начини пред се дефинирани со храброст и високо ниво на меѓусебна почит поддршка и разбирање базирани на етика и морал.

За гостување на продолжението на Смртоносно Оружје Мел го спомена и легендарниот актер Џо Пеши за кого рече дека ќе мора да применат тешки методи за да го натераат да учествува во филмот.

Мел зборуваше особено емотивно и за заветот кој што го има добиено од страна на режисерот на серијалот Ричард Донер кој почина во 2021 година, за да го направат и петото продолжение на филмот кој што Ричард го започнал во пред продукциска фаза, но смртта на 91 година го спречи во неговите намери.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com