БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Освет на новопоставениот Крст на ридот над село Зрновци

Пренеси го гласот

На 28.04.2024 година, кога се празнува Влегувањето на Господ Исус Христос во Ерусалим – Цветници, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион изврши освет на новопоставениот Крст на ридот над селото Зрновци, ктиторско дело на г. Јоце Гоцев со семејството од с. Зрновци. Нека е честито и од Бога благословено!

Извор: Брегалничка Епархија

Креирано од:


Пренеси го гласот