Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Погледнете го ова видео и откријте што вашите бебиња се обидуваат да ви кажат

Пренеси го гласот

Кога бебенцата се многу малечки и сеуште не знаат да ги искажат своите емоции и потреби, нивните родители имаат тенденција да се плашат за сè поврзано со нивното здравје и добросостојба.

Тие се обидуваат да погодат што сакаат нивните бебиња и што би можело да им предизвикува неудобност и зашто плачат.

 Но, како би можеле да ги разберете бебињата што не користат зборови? Погледнете го ова видео и научете го јазикот на најмалите полесно!

https://www.youtube.com/watch?v=a4WGVOzTR4A

Креирано од:


Пренеси го гласот