БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 05.10.2022 година

Пренеси го гласот

Вработените на јавното претпријатие “Стипион” Штип во текот на среда 05.10.2022 година работеа на повеќе локации во градот Штип на повеќе помали проекти за граѓаните.

📌Дневни активности на Стипион 05.10.2022

✅ Работа за нов кружен тек кај црквата св. Никола

✅Работа на малото спортско игралиште во населбата 8ми Ноември

✅ Подготовка за бетонирање на уличка која ги поврзува улиците 9ти Мај и Сане Горгиев

✅ Уредување околу споменик во паркот К’ртеќе”

bregalnickimarketing

-стои во извештајот за дневни активности на вработените на ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот