Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Сенките над Балканот повторно стигнуваат во третата сезона на истоимената серија

Пренеси го гласот

Култниот српски актер и режисер Драган Бјелогрлиќ на социјалните мрежи го најави снимањето на новата трета сезона на серијата “Сенки над Балканот”.

Со фотографија од него и неговиот син Алексеј Бјелогрчиќ кој што исто така глуми во серијата на сетот каде што се снимаат сцени од оваа историска драма која го разбранува Балканот во изминатите 5 години Драган Бјелогрлич соопшти дека

“Сенките повторно доаѓаат на Балканот… ❤️❤️❤️“.

Првата епизота на серијата “Сенки над Балканот” се емитуваше во октомври 2017 година од кога стекна голема популарност низ целиот Балкански Полуостров.

Историските содржини сместени помеѓу двете светски војни низ зземјите на цеиот Балкански Полуостров во серијата се интерпретирани на еден жесток драматичен начин кој што изгледа толку вистински со оглед на бурните времиња во кои е сместено дејствието на серијата.

Во третата сезона дејствието на серијата ќе продолжи онаму каде што застана во претходната сезона во предвечерието на Втората Светска Војна

Креирано од:


Пренеси го гласот