Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Сликана со правната комисија на СДСМ и Зоран Заев, била симпатизер на некоја партија и ќе работи надпартиски :D

Пренеси го гласот

Тоа е таа катанга-држава!

Пред цела Македонска јавност Весна Дaмева без ни малку срам и почит кон сетилото за слух на Македонските граѓани седна во фотељата на претседател на Републичкиот судски совет и соопшти дека тоа што била фотографирана со членовите на партиската комисија за правда на СДСМ и со (тогаш) претседателот на СДСМ Зоран Заев, не значело дека е член на СДСМ. Таа соошти дека била симпатизер на некоја партија чие име не го кажа ( а народот као глуп не може да подразбере), па на тој начин упати порака каква правда ќе дели во судската власт во иднина.

Дали ваквата порака меѓу редови ќе значи пресметка со сите кои што не се членови или симатизери на партијата на која таа била симпатизер, останува во наредниот период да видиме.

Личен став на Кирчо Анастасов- Главен и одговорен уредник на Брегалнички Портал.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com