Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Александар Тортевски за изборот на Весна Дaмева за претседател на РСС: Од разводник станува маршал

Пренеси го гласот

“Од стручен соработник да конкурираш и да те изберат за претседател на Републички судски совет ти е исто како во војска од разводник да конкурираш за маршал.”

-твит на адвокатот Александар Тортевски

Креирано од:


Пренеси го гласот