Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Трилатерална средба со премиерот Ајнштајн

Пренеси го гласот

Денес го отвараме денот јас, Дафина Стојаноска и Бети Стаменкоска Трајкоска на трилатерална средба со премиерот Ајнштајн

-фејсбук статус на пратеникот Игор Здравковски од ВМРО-ДПМНЕ.

Креирано од:


Пренеси го гласот