Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Во Холандија и клупите за седење се во форма на лалиња

Пренеси го гласот

Оваа урбана идеја е особено интересна затоа што е реализирана во Ајндховен во Холандија- земјата на лалињата. Дизајнот на овие јавни клупи за седење е практичен и ефективен.

Одлична идеја како подстрек за сите идни иноватори на клупи во форма на сонце…

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com