БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Забава

Џон Роналд Руел Толкин (3 јануари 1892 – 2 септември 1973) англиски писател, филолог, поет, универзитетски професор и книжевен критичар....