Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 09.11.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот работен ден вработените на Јавното претпријатие “Стипион” Штип поделени во повеќе работни групи работеа на повеќе локации во општината за подобрување на живеачката на штипјани.

📌Дневни активности на Стипион 09.11.2022

✅ Ѕидање на потпорен ѕид на улица Косовска

✅Поставување на ограда и рабита на нов спортски центар во населбата Сењак 4

✅ Поставување на бехатон плочки кај тениските терени во населбата Сењак 4

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град.

Позади училиштето Ванчо Прќе”

-стои во извештајот за дневни активности на ЈП “Стипион” Штип за 09.11.2022 година

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com