септември 29, 2023

Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај за реализирани дневни активности на вработените во ЈП “Стипион” Штип за 16.08.2022 година

Пренеси го гласот

📌Дневни активности на Стипион 16.08.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев и изработка на нов тротоар

✅Санација на оштетени сообраќајни знаци

✅ Бетонирање на уличка до потпорен ѕид на улицата Партизанска ( спроти магацинот на ЈП Стипион

✅ Подготовка за изведба на нов тротоар на улицата Маршал Тито

bregalnickimarketing

✅ Поставени нови кошеви на игралиштето во населбата Дузлак”

-стои во извештајот на ЈАвното претпријатие “Стипион” Штип за вторник 16.08.2022 година.

Креирано од:


Пренеси го гласот