Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Македонија е Македонска. Никогаш не била ниту ќе биде бугарска. Не на Бугарскиот договор!

Пренеси го гласот

Референдумот против Бугарскиот договор е најсилното оружје против сите непријатели на Македонското постоење.

Сега е време кога МАкедонскиот народ пред историјата треба да каже дали сака да биде бугарски народ или сака да си го задржи Македонизмот како единствена нација во светот наследничка на славните Македонски херои и великани низ историјата.

Да излеземе сите масовно да ја урнеме оваа тирада на пропаста која т.н. вештачки и со сила наметната творба “Северна” ја спроведува.

Време е Македонскиот народ гласно да проговори.

Верувам дека мојот народ има сила, храброст и доблест да го урниса бугаризмот кој што ни го посакуваат нашите мили источни соседи…

МАкедонија Вечна!

Став на: Кирчо Анастасов

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com