БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Македонскиот култен Рок бенд Мизар со нов сингл “Изрод”

Пренеси го гласот

По подолго време Македонскиот дарк рок бенд Мизар објавија свој нов музички сингл,

Новото музичко дел кое што означува свовидна трансгресија за генерациите фанови на Мизар е насловено како “Изрод”.

Изданието е на Далас Рекордс во продукција на Златко Симионски и Горазд Чаповски направена во студиото ДОРЕМИ. Музиката и аранжманот се на Горазд Чаповски а текстот е на Чаповски и Зоран Тортевски.

Дизајнот на визуелниот изглед на видео каверот е на Никола Пијанманов.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот