БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Некој намерно сака во старт да го пресече успехот на идниот премиер во државата

Пренеси го гласот

Ако продолжи вака Оливер Спасовски ќе ги испоапси сите околу новиот премиер…. И после државата тоне… епа тоне кога сите блиски на човекот кој треба да не оправа се апсат

Креирано од:


Пренеси го гласот