БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Пополека привршуваат одредени позиции кои беа работени во изминатиот период од ЈП “Стипион” Штип

Пренеси го гласот

Вработените во јавното претпријатие “Стипион” од Штип на почетокот на новата работна недела на неколку локации ги завршија започнатите зафати во изминатиот период а истовремено напредуваат во реализацијата на другите тековни активности.

📌Дневни активности на Стипион 25.07.2022

✅ Завршeно санирање и бетонирање на прекопи во населбата Македонка

✅ Завршено бетонирање на стопи за поставување на бандери на патеката од 8ми Ноември до населбата Балканска

✅ Санирање на метална ограда на спортското игралиште во населба Три Чешми

✅ Осветлување на спортското игралиште во населба Три Чешми

bregalnickimarketing

✅ Санирање на прекопи во населба Каваклија”

-стои во извештајот за работа на ЈП “Стипион” Штип за денеска.

Креирано од:


Пренеси го гласот