Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Поставување урбана опрема, санација на прекопи, бележење хоризонтална сигнализација… Извештај на ЈП “Стипион” 21.07.2022

Пренеси го гласот

Вработените на Јавното Претпријатие “Стипион” Штип во текот на вчерашниот ден работеа на повеќе локации на уредување и санирање на делови од урбаната опрема во градот, санација на ударни дупки и прекопи во населбата Македонка како и бележење на хоризонтална сигнализација за паркинг места во општината во функција на граѓаните.

📌Дневни активности на Стипион 21.07.2022

✅ Санирање и бетонирање на прекопи во населбата Македонка

✅ Припрема за осветлување на патеката бетонирање на стопи од 8ми Ноември до населбата Балканска

✅ Поставување на бандери на патеката од 8ми Ноември до населбата Балканска

✅ Поставување на метални столбчиња на тротоарите во населба 8ми Ноември

✅ Обележување на паркинг места на територијата на Општина Штип”

-стои во извештајот за работа за ден 21.07.2022 година на ЈП “Стипион” Штип

Креирано од:


Пренеси го гласот