БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Жаклина Пешевска: Започна одбројувањето! 100 дена до падот на власта на СДСМ и ДУИ

Пренеси го гласот

Денес започнува крајот на владеењето на СДСМ/ДУИ!

За точно 100 дена, македонскиот народ ќе ги испрати во историјата за никогаш повеќе да не се повтори толку лошо управување со институциите.

Контролирано судство и обвинителство, руинирано здравство и образование, шокантна инфлација, понижени земјоделци – едноставно нема област во која Македонија не бележи уназадување!

СДСМ за да владее со Македонија без поддршка на македонскиот народ на поклон им ја даде на ДУИ државата, да може да управуваат со неа и да бидат први злоупотребувачи на државниот систем.

СДСМ/ДУИ – НИКОГАШ ПОВЕЌЕ!

bregalnickimarketing

-соопштение упатено до јавноста од страна на Претседателката на Унија на Жени на ВМРО-ДПМНЕ

Креирано од:


Пренеси го гласот