БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Божидар Божиновски: Нема гајле, инаку се скинавме од читање ко имаше струја…

Пренеси го гласот

“Нема гајле, инаку се скинавме од читање ко имаше струја…”

-Фејсбук статус на Божидар Боиновски:

Креирано од:


Пренеси го гласот