Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Цел на градоначалникот Јорданов е секоја населба во Штип да добие спортска инфраструктура

Пренеси го гласот

Денеска Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов во придружба со директорот на Јавното претпријатие “Стипион” Игор Ефтимов извршија увид на активностите за уредување на нов, современ спортски терен во приградската населба Три Чешми

“Населбата Три Чешми наскоро ќе добие нов модерен, целосно осветлен и ограден спортски терен со специјализирана тартан подлога. Нашата цел е секоја населба да добие нова современа спортска инфраструктура, на која ќе рекреираат и спортуваат нашите сограѓани.”

-информираше градоначалникот Иван Јорданов во врска со реализацијата на овој проект.

Креирано од:


Пренеси го гласот