Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Игор Цветковски ја напуштил единицата “Волци” откако насилно беше променет уставот на Република Македонија

Пренеси го гласот

Иван Цветковски е поранешен припадник на елитната борбена формација “Волци”. Кога насила во парламентот беше променето името на Република Македонија преку промена на уставот, тој на своја кожа ги почувствувал сите репресии на режимот на власт устоличен да ги брани новозавземените позиции во државата Северна.

Иван доживеал своевидна местенка за која што сведочи во видеото во продолжение:

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com