БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Каде исчезнаа парите за старечкиот дом во Кочани од 2018 година кои тогашни функционери на СДСМ ги најавуваа?

Пренеси го гласот

“Одбиен е амандман со кој бараме средства за изградба на старечки дом во Кочани, иако уште во 2018 година, функционери на СДС известуваа дека средствата се веќе обезбедени!

Некој од функционерите кои беа “популарни” по локалните телевизии ќе треба да појасни каде исчезнаа парите и да одговара за ваквото лажење!”

-фејсбук статус на пратеникот Миле Лефков од ВМРО-ДПМНЕ од Кочани.

Креирано од:


Пренеси го гласот