Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Ковачевски се самоизбра за премиер за периодот од 2024 до 2028 година

Пренеси го гласот

Вечерва во Штип на непостоечки избори Премиерот Димитар Ковачевски беше избран за премиер на државата а периодот 2024 до 2028 година.

Честитки….

Креирано од:


Пренеси го гласот