Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип за 28.02.2023 година

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден вработените на ЈП “Стипион” од Штип работеа на неколку локации во функција на подобрување на стандардот за живеење на граѓаните на Штип.

Екипи на јавното претпријатие работеше на уредување на ✅ Тротоар во населбата Деснаци како и обезбедување на подобри услови за пешаците во населбата Баби преку уредување на ✅ Тротоар во населбата Баби.

Повеќемина ангажирани службени лица исто така работеа на ✅Поставување и санација на сообраќајна сигнализација во централното градско подрачје како и периферните населби каде има потреба за ваквите активности.

Ангажманот и посветеноста на ЈП “Стипион” во функција на граѓаните на Штип продолжува да се одвива со соодветна динамика согласно теренските услови за работа, а истата во иднина ќе се интензивира со подобрување на временските услови на терен.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот