БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Што имаат заедничко боречките вештини и музиката?

Пренеси го гласот

КУНГ ФУ !

Име на боречка вештина ставена во име на песна. Зошто? Епа погледајте го следното видео и ке ви стане јасно.

Само се прашувам како успеале пијаното да го качат на Кинескиот ѕид-тоа не ми е јасно.

Youtube каналот на оваа американска група составена од 4(5) уметници, е вистинско уживање за љубителите на класичната музика, класичните инструменти, ставени во современи и интересни контексти, сценографија, локации и амбиенти. Групата има и веб страна каде подетално секој може да се запознае со нивната работа. Групата има своја плодна активност и на социјалните мрежи и многу интересни и динамични факти како дел од нивните активности.

Се на се ова е интересна група, интересни и особено креативни луѓе и интересно артистичко портфолио, која ја препорачуваме за различни пригоди.

bregalnickimarketing

Уживајте.

Креирано од:


Пренеси го гласот