Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Делчевскиот градоначалник и неговиот ПР тим од канцеларии промовираат поставување знаци а на терен состојбата поинаква, алармираат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Делчево

Пренеси го гласот

👉 Градоначалникот на Општина Делчево Горан Трајковски и неговиот PR тим, неместо од нивните удобни канцеларии да промовираат поставување на нова вертикална патна сигнализација, да прошетаат малку низ градот и да се уверат во каква состојба е веќе постоечката‼️

🎯 Поради нивната континуирана негрижа кон вертикалната патна сигнализација насекаде низ градот може да се забележи:

❌ Испопаѓани сообраќајни знаци уште од невремето кое минатата година ја зафати нашата општина;

❌ На многу од најфрекфентните раскрсници во градот и фалат сообраќајни знаци;

❌ Семафорите во Делчево многупати неработат и со недели;

❌ Патокази за посетители на делчево кои водат до угостителските објекти и објекти кои имаат за цел развој на туризамот во Општина Делчево се непозната равенка за Градоначалникот.

⚠️ За иронијата да биде уште поголема, половина од сообраќајните знаци околу кабинетот на Градоначалникот се нефункционални, завртени и паднати‼️

-интегрален текст на соопштение упатено до јавноста од страна на ВМРО-ДПМНЕ ОК Делчево.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com