БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Каде исчезнаа 360 гр. кокаин од извештаите на Оливер Спасовски

Пренеси го гласот

Kако е можно

📌Во првите 6 месеци од 2023 година МВР да запленило 3,56кг КОКАИН

📌а во 8 месеци од 2023 година МВР да запленило 3,2 кг КОКАИН

КАДЕ Е РАЗЛИКАТА ОД 360 ГРАМА⁉️
КАДЕ ИСЧЕЗНАА ОД СТАТИСТИКАТА⁉️

Извор: Фејсбук

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот