Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Растргната држава дали е држава?

Пренеси го гласот

Датум нема, ама затоа има фалби за некоја си просечна плата од 30К, со 30% инфлација во прогрес!?

Власт земаа со шарање, плукање, кршење, уништување на сите можни критериуми и параметри за нешто што се вика ,,држава”!?

Башибозук насекаде, безвластие со економија-нула…Почнаа со лаги и фазони за надворешна политика а завршија секаде со затворени врати!

Каде ви е сега Заев Зоран?

Чуму тие договори кога Македонија останува во чекалната на Европа?

,,Владата била горда за оствареното ” – ваква небулоза и перење мозок поминува во банана држави со една две телевизии…

И после се, анемија, апатија, индиферентност кај Македонците…да, знам дека ви е преку глава од се, ама ако сега потклекнеме под напливот од релативизации тогаш држава НЕМА да имаме…

Растргната држава дали е држава??

Пишува: Гоце Марков

Креирано од:


Пренеси го гласот