Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Селата Долни Балван и Радање во Карбинци наскоро ќе добијат 3 нови улици

Пренеси го гласот

Во рамки на програмата за работа на градоначалникот на општина Карбинци Виктор Паунов креирана врз основа на постојаната комуникација и соработка со граѓаните во месец март кој што следува ќе започне реализацијата на проектите за изградба на три нови улици.

Селото Долни Балван ќе добие една нова улица а селото Радање ќе добие 2 нови улици што ќе значат подобри услови за живот зза жителите и решавање на нивните децениски потреби за подобра сообраќајна инфраструктура.

“Започнуваме со планирање на нови улици и нови проекти во патната инфраструктура.

Улица во село Долни Балван и 2 нови улици во село Радање.

На почетокот на месец Март ќе започнеме со реализација на овие 3 улици.

Ветените проекти ги реализираме! ✅

-соопшти градоначалникот Виктор Паунов во врска со овие проекти.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com